Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΥΔΝΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ;

ΤΖΙΜΥ ΧΟΦΑ
Η Μυστική Αδελφότητα έχει βάλει στο στόχο τους Αμερικανούς εργάτες. Διάφορες θέσεις εργασίας και εργοστάσια προωθούνται ήδη στο εξωτερικό. Κύριος στόχος της Ελίτ είναι να οδηγηθεί η Αμερικανική εργατική τάξη στην εξαθλίωση. Και τώρα ήρθε το Βορεριοαμερικανικο Σύμφωνο Ελευθέρου Εμπορίου για να επίσπευση αυτής της πορείας.Η ειρωνεία είναι ότι οι περισσότερες συνδικαλιστικές οργανώσεις παραμένουν σιωπηλές μπροστά σ’ αυτή την αιμορραγία θέσεων εργασίας και στην αντιαμερικανική δράση των αφεντικών τους.

Θέλετε να μάθετε γιατί;

ΕΒΙΑΝ ΓΑΛΛΙΑΣ

Στις 10 Ιουλίου 1992 , σε μια επιστολή του τότε Γερουσιαστή και επί κυβέρνησης Κλίντον Υπουργός Οικονομικών Λοιντ Μπεντσεν παραδέχτηκε ότι είχε παρακολουθήσει τη μυστική σύσκεψη των Μπιλντερμπεργκερς στο Εβιάν της Γαλλίας κατά τον προηγούμενο Μάιο Στην επιστολή του ο Μπεντσεν δήλωνε ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Τζακ Σαινκμαν, πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων στον ιματισμό και στην κλωστοϋφαντουργία, καθώς και η Λυν Γουίλιαμς, πρόεδρος της ένωσης εργατών χάλυβας της Αμερικής.
Ίσως σήμερα μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα γιατί οι αμερικανικές βιομηχανίας χάλυβα και κλωστοϋφαντουργίες έχουν στην ουσία διαλυθεί και γιατί οι ξένοι επωφελούνται απ’ την εξαθλίωση όσων εργατών απέμειναν. Μήπως οι συνδικαλιστές συνωμοτούν εις βάρος
των εργατών, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν; Προφανώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει ελάχιστα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις απ’ την εποχή του Τζιμυ Χοφα.

PANDEMONIUM ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,Οι συνδικαλιστικες οργανωσεις ξεπουλανε; ΤΕΧΧ ΜARRS. Σελ. 121-122.
ΠΗΓΗ: http://hellenik.blogspot.com/2011/07/blog-post_16.html
ΦΩΤΟ:ΤΖΙΜΥ ΧΟΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου